Academia Online - Cursuri online
Web Hosting Romania
 Home | Cursuri | Cursant Nou | InfoCentru | Harta Site
 Academia Online » InfoCentru » Termeni de utilizare        
 
Utilizator:

Parola:


Am uitat parola
Utilizator nou
Cele mai cautate cursuri
HTML prin exemple

Cursuri noi la Academia Online
În curând va fi lansată o nouă serie de cursuri online.
Urmăriţi secţiunea Cursuri

Ghidul utilizatorului
Cum se învaţă online
Cine se înscrie
Cum devin student
Cum mă înscriu
Cum accesez cursurile
Ce se plăteşte
Ghidul studentului
Invitaţie către vizitator

Sistemul Academia Online
Sistem eLearning
Academia Online
Scop
Oportunităţi
Propune un curs

Adaugă la favorite
Pagina de start


 

InfoCentru Academia Online

Academia Online. Termeni de utilizare.

Sistemul de elearning Academia Online este oferit în cadrul parteneriatului dintre InsideMedia srl, Asociaţia pentru Excelenţă în Carieră şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, numiţi în continuare "parteneri".
Partenerii vă asigură drepturile de utilizare deplină a sistemului Academia Online în condiţiile acestor termeni.

Datele de înregistrare. Fiind sub incidenţa termenilor de utilizare a sistemului, sunteţi de acord să:

  1. oferiţi informaţii corecte în formularul de înregistrare.
  2. menţineţi la zi datele de înregistrare.

Dacă oferiţi informaţii incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, Academia Online îşi rezervă drepturi depline de a vă suspenda sau şterge contul sau de a vă refuza şi în viitor accesul la sistem. Prin utilizarea sistemului Academia Online, vă asumaţi toate consecinţele introducerii de date false.

Politica de securitate a datelor. Academia Online nu comercializează adresele de email sau datele oferite de membrii înscrişi. Academia Online nu divulgă adresele, telefoanele sau orice alte date personale către terţe părţi, cu excepţia cazurilor extreme cerute de legislaţia în vigoare.

Partenerii îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe definitiv sistemul creat. Partenerii îşi rezervă dreptul de a întrerupe, restricţiona, modifica, suspenda sau de a şterge orice cont creat, în orice moment. Partenerii îşi rezervă dreptul de a nu anunţa persoanele ale căror conturi suferă modificari ireparabile.

Copyright. Toate textele, imaginile, sunetele, sau orice alt conţinut al site-ului www.academiaonline.ro sunt proprietatea Academiei Online.

Proprietatea asupra conţinutului. Tot conţinutul site-ului www.academiaonline.ro, incluzând, dar nelimitându-se la texte, imagini grafice, soft utilizat, sunete, muzică, fişiere video etc. sunt protejate prin legea copyright-ului, legea proprietăţii intelectuale, dar şi alte legi sau ordine care privesc dreptul de autor, dreptul la proprietate etc. Puteţi face o singură copie a conţinutului pe un mediu magnetic (ex., hard disk sau floppy disk) şi o singură copie tipărită, doar cu scopul uzului personal, excluzând comercializarea. Nu puteţi copia, transmite, modifica, reproduce, republica, încărca pe Internet sau distribui nici o parte a conţinutului site-ului www.academiaonline.ro. Pentru oricare dintre situaţiile de mai sus este necesar acordul scris al reprezentanţilor Academiei Online.

Mărcile Academia Online, Academia Online Web Site, AOWS, Academia Online eLearning System, dar şi alte sigle şi imagini grafice din sistem, nu pot fi utilizate pentru a promova produse sau servicii care nu sunt ale Academiei Online. Mărcile nu pot fi utilizate sub nici o formă care poate produce confuzie printre membrii săi sau în rândul publicului larg.

Netiquette. Prin participarea la forumurile de discuţii sau în comunicarea prin sistemul intern sunteţi de acord:

  • să NU defăimaţi, abuzaţi, hărţuiţi, intimidaţi nici o altă persoană
  • să NU folosiţi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv sau plin de ură
  • să NU faceţi declaraţii sau să postaţi materiale care nu au legatură cu scopul pentru care vă aflaţi în sistem
  • să NU incitaţi la activităţi ilegale
  • să NU exprimaţi intenţia de a desfăşura activităţi ilegale
  • să NU ataşaţi materiale care conţin viruşi informatici sau materiale piratate, inclusiv muzica sau software
  • să NU violaţi drepturile unei alte persoane, incluzând proprietatea intelectuală
  • să NU promovaţi sau să postaţi reclame comerciale, de orice tip.

Mesajele sau materialele postate de orice membru în seminariile online sau în alte părţi ale site-ului pot fi reeditate sau şterse de către Academia Online, la libera sa alegere.

Mesaje/materiale. Prin corespondenţa cu membrii Academiei Online, cu persoanele care administrează sistemul, prin postarea temelor, proiectelor, eseurilor sau a oricăror scrieri, scheme, imagini grafice, sugestii, comentarii, concepte sau orice alt conţinut pe serverele Academiei Online sau prin transmiterea lor prin fax, email sau orice alt sistem de comunicaţii, oferiţi Academiei Online dreptul nelimitat, continuu şi irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau traduce, de a crea lucrări derivate, de a transmite şi prezenta conţinutul (în totalitate sau în parte), de a-l incorpora în alte lucrări - în orice formă sau tehnologie actuală sau care va fi dezvoltată în viitor, fără a primi nici o compensaţie.

Limitarea Responsabilităţilor. Academia Online nu garantează acurateţea, totalitatea, corectitudinea, temporizarea sau fezabilitatea conţinutului prezentat. Academia Online nu raspunde pentru defecţiunile, întreruperile sau erorile soft-urilor utilizate. Ele vor fi reparate sau remediate în cel mai scurt timp posibil.

Fiind de acord să utilizaţi sistemul Academia Online, sunteţi de acord să vă asumaţi riscul pentru orice conţinut descărcat sau obţinut prin sistemul Academia Online - este o iniţiativă care vă aparţine şi sunteţi unic răspunzator pentru daunele sau pierderile suferite de computerul dumneavoastră ca urmare a utilizării conţinutului respectiv. Sunteţi de acord că Academia Online nu răspunde de conţinuturile ilegale, ofensive, obscene, defăimătoare, care aduc daune şi care limitează drepturile altor persoane, incluzând proprietatea intelectuală.

Note generale. Termenii şi condiţiile de utilizare se află sub incidenţa legilor din România. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislaţia în vigoare.

 
   
    © 2002-2011 InsideMedia - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare.
  Sistem de eLearning dezvoltat şi implementat de InsideMedia srl
  
Recomandari: VPS | DownloadForge | Traducatori autorizati | Fast Web Hosting
Academia Online
 
 
Pagină generată în 0.0270 secunde