Academia Online - Cursuri online
Web Hosting Romania
 Home | Cursuri | Cursant Nou | InfoCentru | Harta Site
 Academia Online » InfoCentru » Sistemul de elearning Academia Online        
 
Utilizator:

Parola:


Am uitat parola
Utilizator nou
Cele mai cautate cursuri
HTML prin exemple

Cursuri noi la Academia Online
În curând va fi lansată o nouă serie de cursuri online.
Urmăriţi secţiunea Cursuri

Ghidul utilizatorului
Cum se învaţă online
Cine se înscrie
Cum devin student
Cum mă înscriu
Cum accesez cursurile
Ce se plăteşte
Ghidul studentului
Invitaţie către vizitator

Sistemul Academia Online
Sistem eLearning
Academia Online
Scop
Oportunităţi
Propune un curs

Adaugă la favorite
Pagina de start


 

InfoCentru Academia Online

Sistemul de elearning Academia Online

Cursurile online sunt mai mult decât simple informaţii în format electronic puse la dispoziţia tuturor pe Internet. Progresul continuu, învăţarea pe tot parcursul vieţii, dezvoltarea capacităţilor personale - sunt încurajate şi susţinute de specialişti antrenaţi de Asociaţia pentru Excelenţă în Carieră în crearea celui mai bun sistem de elearning.

Academia Online cuprinde conţinuturi şi materiale suport alese cu grijă, prezentate secvenţial în ritmul ales de cursant, puse într-o formă şi design optime pentru învăţarea la distanţă dupa material vizual. Curricula propusă trece printr-un proces îndelungat de evaluare, asamblare, recorelare şi validare, după o serie de criterii stabilite de comun acord de către specialiştii în pedagogie, psihologie şi programatorii de la Asociaţia pentru Excelenţă în Carieră, Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei şi InsideMedia.

Metodele, propuse de Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, sunt elaborate în manieră constructivistă. Acestea deosebesc fundamental sistemul de elearning al Academiei Online de alte sisteme de învăţare la distanţă. Deşi astfel de soluţii favorizează o învăţare figurativă, actul de însuşire a cunoştinţelor şi deprinderilor trebuie să presupună eforturi proprii de transformare a reprezentărilor, de producere a unor noi informaţii şi structuri mintale operatorii. Îmbinarea optimă între modalitatea de prezentare a anumitor conţinuturi, încurajarea unui demers activ şi învăţarea cooperativă reprezintă nucleul central al Academiei Online.

Componentă esenţială a unui demers pedagogic de calitate, evaluarea este integrată în sistem cu toate formele ei. Învăţarea este sustinută de o evaluare continuă şi autoevaluare. La finalizarea unui curs, are loc o examinare cu funcţie certificativă, alcatuită din doua secvenţe: o temă realizată în colaborare cu colegii de echipă şi un test online orientat spre conţinut. Atât modul de colaborare, cât şi testarea online, incluzând funcţionarea băncilor de itemi, au fost concepute şi realizate de programatorii de la InsideMedia, asistaţi de specialiştii în evaluare de la Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei.

 

InfoCentru

 
   
    © 2002-2011 InsideMedia - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare.
  Sistem de eLearning dezvoltat şi implementat de InsideMedia srl
  
Recomandari: VPS | DownloadForge | Traducatori autorizati | Fast Web Hosting
Academia Online
 
 
Pagină generată în 0.0146 secunde